SEX SA NEPOZNATIM KURONJOM

SEX SA NEPOZNATIM KURONJOM

U kafiću je bila užasna gužva. Jedna jedina slobodna stolica je bila barska, pored šanka i na njoj smo se izmenjivali nas troje, moj drug Boki, drugarica Ena i ja. Ljudi su se gurali uokolo, potiskivali jedni druge. Podsetilo me to na beogradske prepune autobuse. U jednom trenutku, dok sam stajala, osetila sam nečiji dah na potiljku, onda je neko gurnuo osobu iza mene. Osetila sam kako se nečije telo prilepilo uz moje i to na mojim guzovima, samo na trenutak, a onda je spustio ruke na moje mišice onako otpozadi i dubokim, muževnim glasom rekao:

– Izvini, lepotice!

Nisam se uspela okrenuti zbog gužve, ali sam rekla da nije problem. Na to je prijateljica, koja je sedela na barskoj stolici okrenuta postrance prošaputala:

– Naravno da nije problem! Ne bi se ni je bunila da mi se takav komad zavuče među guzove kao tebi.

Cerekali smo se. Konobari su prozivali brojeve koji su podeljeni gostima po dolasku i kako je koji sto ili separe ostajao prazan, sprovodili su goste koji čekaju do njihovih mesta. Mi nismo ni uzeli broj jer smo planirali da samo popijemo piće i da idemo dalje. Prijateljica je ponudila da malo sednem ako hoću. Glasno je komentarisala da voli da ju gurkaju otpozadi. Zamenile smo mesto i tada sam obratila pažnju na muškarca koji je bio gurnut na mene. Moj pogled se susreo sa predivnim tamnim očima, kako sam znala ponekad da kažem za neke izazovne muškarce, vrlo jebozovnim pogledom. Gledali smo se ne trepćući. Neka čudna toplina se razlila mojim telom, a pica je počela da pulsira.

Prijateljica je nakon 10 minuta rekla da mora da sedne te smo opet zamenile mesta. Stajala sam tik ispred njega. Dok je prijateljica stajala moj tamnooki, jebozovni muškarac je stajao podalje od nje, ali sada je opet bio tik uz mene i ne samo da mi nije smetalo nego mi je i prijalo. Njegove prepone su bile čvrsto pripijene uz moju guzu. Nisam mogla da se kontrolišem, premestala sam se s noge na nogu i mešajuć guzovima, približila sam mu se besramno još bliže. Boki, moj drug se počeo dosađivati, a kako kaže, nerviralo ga je da mu neko visi na leđima non-stop. Zabacila sam glavu unazad. Muškarac iza mene je bio visok, savio je glavu i obrazi su nam se dodirivali.

– Hoćeš li…

– Hoći! – rekao je pre nego sam završila pitanje.

Nasmešila sam se, a on je uzdahnuo i izdahnuo duboko. Osetila sam njegov dah i pitala ponovo:

– Hoćeš li da sedneš?

– Već ideš? – tiho je pitao.

– Ja sam Alen – dodao je.

Rekla sam mu svoje ime i povukla drugaricu da ustane. Ustajući je ponovo šaljivo gunđala:

– Eto, kakva su luda vremena došla da žene ustupaju stolice muškarcima! Jebeš nesreću, kad je najzanimljivije bar za neke od nas, Boki hoće da ide!

Smestili smo se udobno u separeu kafića u kojem smo provodili najviše vremema i čiji vlasnik je bio naš dobar drugar. I on nam se pridružio sa još nekoliko drugih prijatelja. Pričali su se vicevi, šalilo se kao i uvek, veče je prolazilo neverovatnom brzinom. Najednom, konobar nam donosi piće koje niko nije naručio i kaže:

– Ovo vas časti gospodin pored šanka… Onaj u kožnoj jakni.

Svi smo se okrenuli u tom pravcu i moj pogled se ponovo sreo sa jebozovnim pogledom neznanca iz prethodnog kafića. Boki i Ena su oboje pogledali u mene, a onda je Ena rekla:

– Heheh, ovaj se pokušao prištekati našoj S. otpozadi, ali se Boki prepao pa nas odveo. Čovek je uporan i došao je izlgeda, da završi posao.

Ustala sam.

– Kud ćeš sad ti? – pitao me Boki.

– Idem da pitam džentlmena da li i dalje hoće da se prišteka dok sam i sama orna!

Odgovorila sam i napadno mrdajući guzom načinila par koraka, ali sam nakon toga normalnim hodom, bez daljnje zafrkancije prišla neznancu, noseći čašu sa svojim pićem u ruci.

– Dobro veče još jednom.

Smešio se.

– Dobro veče S.

U tom trenutku je jedan par počeo da pleše, pa im se pridružio i drugi par. Alen je uzeo čašu iz mojih ruku, stavio je na šank, uhvatio me oko struka i povukao prema parovima.

– Ne, ne, ja ne znam da plešem…

Pokušavala sam da se vratim prema šanku. Uhvatio me oko struka i privukao k sebi šapnuvši:

– Ni ja ne znam! Iskreno da ti kažem, i ne pleše mi se, ali mi je to za sad jedini izgovor da te držim uz sebe.

Njegova ruka je bila nisko na mojim leđima, držao me tesno pripijenu uz sebe, spustio je glavu. Obrazi su nam se doticali, osetila sam njegov dah na ramenu i njegove usne na svom vratu, tik pored uha. Drugom rukom mi je nežno prelazio po potiljku. Prošaputao mi je na uvo:

– Od kad ste otišli, nisam mogao prestati misliti na tebe, morao sam te videti ponovo.

– Šta si mislio o meni?

Glas mu je bio promukao i tih. Šaptao mi je na uvo:

– Mislio sam kako bi te želeo dotaći kao u onom kafiću, ali u malo drugačijem izdanju…

– Kakvom drugačijem izdanju? – šapnula sam.

– Bez odeće…

Osetila sam njegove usne na svom vratu, disao je u moje uvo. Njegova ruka je s moga struka krenula na niže, prema mojoj guzi. Privukao me još bliže, primaknuo svoje kukove k meni. Pripila sam se uz njega što sam bliže mogla, prijala mi je ta izbočina na njegovim preponama.

– Znaš, moram ti priznati … – rekao je.- Ti imaš neverovatnu moć na muškarce…

– To ne znam, ali imam dokaz kakav ti uticaj imaš na zene… Na mene…

– Kakav je moj uticaj na tebe?

Duboko sam disala gladeći mu rukom vrat i potiljak.

– Reci mi – promuklo je saptao.- Reci mi kako utičem na tebe.

– Ne mogu…

– Zašto ne možeš?

– Stidim se – šapnula sam.

– Hej – šaputao mi je na uvo.- Evo, žmurim na oba oka….Sad možeš slobodno da mi kažeš i svoje najstrašnije tajne bez stida… Samo mi reci.

– Zašto me mučiš kad znas kakav uticaj imaš?

– Zato što volim biti siguran, zato što me pali kad čujem ono što želim čuti, zato što osećam da smo poželeli isto. Reci mi, kakav uticaj…

– Pa, poželela sam te – šapnula sam.

– Znam. U trenutku kada sam te video, poželio sam te. Učinila si da se ne mogu kontrolisati. Nisam nikakav egzibicionista, ali onog trena kada si se izvila i onako mazno, preko ramena mi se obratila, poželio sam da te uzmem tamo, u sred kafića… Nije me bilo briga za one ljude oko nas, nije me bilo briga ni za šta i od tada, moje uzbuđenje traje… Sve je tvoja krivica i sad moraš da mi pomogneš.

Ćutali smo i uzbuđeno disali plešući tesno pripijeni. Najednom, njegov drug ga potapšao po ramenu, izvinivši se što nam smeta. Tražio je da ga nekud odveze i rekao da se radi o ozbiljnoj i hitnoj stvari. Nudio mu je ključeve od automobila ali je ovaj molio da ga odveze. Bio je vidno razočaran. Povukao me prema šanku, dao mi svoju vizit karticu i trazio moj broj telefona. Ćutala sam.

– Molim te, šapnuo je.

Držao je telefon u ruci spreman da ubaci broj. Rekla sam mu broj. Stajao je tu ispred mene i kucao. Onda se nasmešio, privukao me i nežno spustio usne na moje. Odmaknuo se i prošaputao:

– Čujemo se kasnije.

Uzela sam svoju čašu sa pićem i vratila se svom društvu. Moj telefon je svetlucao. Poruka je glasila:

– Mislim da sam se zaljubio. Budi moja!

Nakon sat vremena, Boki me ostavio kod kuće. Pozdravila sam se s njim i Enom i odmah po dolasku sam se bacila pod tuš. Dodirivala sam svoje telo i maštala u neznancu. U trenu sam dozivela orgazam. Samo što sam izašla ispod tuša, telefon mi je zvonio. Bio je to on.

– Vratio sam se, ali ti si već bila otišla. Možemo li se videti?

– Kada?

– Sada!

– Ma, ne, ja sam već kod kuće, spremna za horizontalu…

– Mogu ti se pridružiti? Šta imaš na sebi?

– Nista, šta bi imala, upravo sam zakoračila ispod tuša kad si se javio.

– Pozovi me na kafu!

– Ne mogu.

– Vodi ljubav samnom!

– Ne mogu…

– Želim te! Budi moja!

Ćutala sam.

– Molim te, hajde da se vidimo, odmah sada, moramo da pričamo. Daj mi adresu, molim te – govorio je tiho.

– OK!

Dala sam mu adresu i rekla da me nazove kad stigne i ja ću da siđem da pričamo. Samo 10 minana kasnije moj telefon je ponovo zazvonio:

– Pusti me gore, obećavama da neću učiniti ništa što ti ne želiš!

– To i jeste problem! Čekaj me, silazim! – rekla sam to i prekinula vezu.

Bila sam u belom, svilenom kućnom ogrtaču i belim tangama. Na nogama sam imala bele papuče sa visokom štiklom. Izašavši iz lifta, videla sam ga kako stoji pred ulaznim vratima. Čim me video, ušao je u zgradu. Otvorila sam vrata velikog hodnika i uvela ga u društvenu prostoriju. Bila je to prostorija sa masivnim stolom i par stolica koju su svi stanari zgrade koristili za ovakve kratke posete. Povukao me k sebi merkajući me od glave do pete, a zatim spustio usne na moje. Poljubac je bio sve zahtevniji.

Njegova ruka je klizila po beloj svili mog ogrtača, a zatim je zavukao ruku kroz prorez i spustio je na moju picu. Trljao ju je žestoko kroz gaćice. Usne su mu počele kliziti mojim vratom. Osetila sam njegove zube na svom vratu. Prstom je razmaknuo moje gaćice i zavukao mi prst u pičkicu. Podigao me na sto i pocepao moje gaćice, a zatim se spustio ispred mene i počeo da me liže, dok je sa 2 prsta kruzio u mojoj pičkicu. Povukla sam ga prema sebi i kad je ustao, otkopčala sam mu pantalone. U tom trenu su se čula vrata lifta. Odmaknuo se od mene i pokupio moje gaćice sa stola. i stavio ih u džep jakne. Povukao me za nadlakticu i izašao iz prostorije, te pozvao lift. Kad smo ušli unutra, upitao je:

– Koji sprat?

A zatim povukao krajeve mog ogrtača. Znala sam za kamere u liftu, ali nisam marila. Pritisnula sam dugme za moj sprat i dok je on ponovo kružio prstima u mojoj pičkici, otkopčavala sam njegovu košulju. Posrćući smo izašli iz lifta. Ušavsi u moj hodnik, povukao je krajeve mog ogrtača i skunuo mi ga. Svlačila sam njegovu jaknu, vukla košulju, otkopčavala farmerke, a sve vreme smo se ljubili i grizli jedno drugo. Za tren je i on bio potpuno gol. Sagnula sam se i uvukla njegov kurac u usta, te počela da ga sisam.

– Oh, ovo ćemo kasnije.

Stenjao je podizući me, a zatim me uhvatio oko struka i podigao naslanjajući me na zid i pritiskajući me svojim telom. Zadigao mi je noge i držao me pritisnutu na zid, savivši moje noge oko svog struka. Tako me držeći, osetila sam da me njegov glavić dodiruje. Spustio me na svoj kurac. Bila sam naslonjena na zid i nabodena na njegov kurac. Počeo je da me jebe tako žestoko kako me nikad niko nije…

Sve vreme smo se ljubili i grizli. Zabijao se u mene bez milosti. U jednom trenu me upitao:

– Da li te boli!

– Oh, oh… Predivno mi je… Tucaj me, jako me tucajj

On kao da se obespametio, nabijao me tako na stojećki na kurac koji sam osetila duboko u svojoj unutrašnjosti. Nakon 10-ak min tog žestokog kidanja moje utrobe, počeo je da mi puni pičkicu spermom. Čim sam osetila prvi mlaz vrele sperme u sebi, i sama sam doživela predivan orgazam. Kad mi je izvadio kraac, iz mene je prsnula sperma i zalila me po nogama.

– Gde ti je kupatilo? – upitao je.

Odneo me tamo, otvorio vodu i kada je topla voda počela da curi, okrenuo me od sebe i zabio mi napola spušten kurac u pičkicu Za tren je ponovo očvrsnuo. Onda ga je izvadio iz pičke i počeo da njime trlja moj rektum. Počeo je da prodire. Vrištala sam od bola ali nakon par minuta, počeo je da uklizava bez problema. Najednom je zgrabio bočicu regeneratora i počeo da ga nabija u moju pičicu dok mi je celi njegov kurac bio duboko zariven u gzuu… Svršila sam ponovo ne mogavši da ne vrištim od slasti. Izvadio ga je iz mene i pustio bočicu regeneratora da padne na pod tuš.

Sagnula sam se i primila ga u usta. Zgrabio me za kosu i počeo da mi razvaljuje usta. Primala sam ga uživajući u ukusu njegovg kurca. Kada je nakon 10 minuta počeo da svršava i puni mi usta, gutala sam njegovu vrelu spermu uživajući.

Razbio me, obukao se i – otišao. Zaspala sam kao mala bebe puna njegove sperme…