LJUBAV I SEX

LJUBAV I SEX

Sećam se da sam sate i sate provodila bukvalno gutajući patetične redove ljubavnih romana i zamišljući kako ću i ja jednog dana biti na tako nekom mestu. Bogu hvala, taj period nije dugo potrajao, ali iskonska želja, opsesija romantikom i dalje za mene predstavlja misteriju koja s vremena na vreme i mene uzme pod svoje. A meni naravno, ne pada na pamet da to priznam.

Nisam rekla da ta ljubav znači prava ljubav koja će te promeniti iz korena i sa kojom ćeš živeti dugo i srećno do kraja života. Na te bajke se žalite Andsersenu, ja ih nikada tako ne bih završavala. A možda je samo tadašnja čitalačka publika bila malo jednostavnija. A i bilo je kul tako završiti skoro svaku priču, nije bilo potrebe da izmišljaš drugaciji kraj.

I dok sam se okrenula svi su vec imali nekoga, a ja sam I dalje pretakala iz šupljeg u prazno. I ON , neko sa kim se nije znalo hocemo li ili necemo biti zajedno, ali uvek ON je morao da bude prisutan deo mog života. Miki, programer, pozitivno- lud lik, sa kojim se nikad nije znalo na čemu si.

I tako tog  vikenda dok me je užasno bolela glava , uporno pritiskanje zvonceta me je izludjivalo. Ustala sam iz kreveta i jos iz hodnika se razdrala!

– Ko je?

– Hej, mala, ja ti doneo neke ploče da se malo podsetimo starih dana.

Eh to je bio moj Miki, neko koga sam mrzela, volela, palila se I gasila.

– Nisam tu. Stvarno.

– Mala, imam i krem pitu, poslala ti je moja keva.

Znao je da obožavam krem pitu njegove keve. A još je bolje znao  da je ovo prvo sjajan izgovor koji bih sebi uvek servirala.
Pustila sam ga da uđe i zapalila cigaretu. Oduvek sam svesna da on nije moja srodna duša i koliko god puta pokušavali da budemo zajedno, on je bio obično taj koji bi zajebao stvar. A ja bih bila povređena. Ali da je bilo sexa bilo ga je. Možda i više nego s bilo kim drugim.

Ušao je unutra, razvukao najširi osmeh na svetu i zagrlio me kao da se nismo videli deset godina. Volela sam da ga grlim i još više da zagnjurim glavu u onaj njegov deo kod vrata. Pustili smo muziku, seli na pod i klopali teta-Marinu krempitu.

– Super je bilo za pocetak?

– Nisam ti ja merodavna, ostavila sam ja klabing odavno iza sebe.

– Aha, jesi, jesi, video sam. Kao da nikad nisi ni odlazila.

– Jao, Miki,nemoj mene tim forama, idi muvaj one ofarbane klinke s pirsinzima, a meni ostavi ovu krempitu.

– U mačko, ljubomorni smo, a?

– Ostavila sam ja tu priču iza sebe, kažem ti.

– Ali mene očigledno nisi?

Spustila sam činiju na pod i ustala da potražim telefon, jer sam, navodno, morala da se vidim sa Milenom. Nisam morala da mu objašnjavam jer me je dobro poznavao. Krenuo je za mnom i uhvatio me za ruku. Ignorisala sam vrelinu koja me je šibala po telu. Pogledali smo se dok smo stajali jedno ispred drugog i razgovarali. Ioako niko od nas nije progovarao. To je trajalo čitavih par sekundi, a onda je on uzeo svoje cigarete sa stola i krenuo ka vratima.

A ja sam ga još više želela. Zatvorila sam vrata ispred njega i poljubila ga. To su bile te neke naše igre čija pravila niko nije znao, ali smo se svejedno pratili. Svukli smo stvari sa sebe, ne žureći, ali se nijednog trenutka nismo odvajali telima. Spuštao se niže otkopčavajući mi kaiš, toliko polako da sam znala da to radi namerno da bih ga požurila. Ali nisam htela da žurim. Baš zato što sam znala da sve ovo ima rok trajanja.
Napaljena sam! – osećam se budalasto dok mu to šapućem na uho ali je istina i želim ga sada i ovde. Uzvraća mi poljupcem koji je mnogo više od jezika među mojim zubima, grickanja usana i gladi da se uđe što dubje i istraži više! To liči na jebanje ustima, sirovo je i životinjski gladno! U njegovom sam naručju i osećam njegovu isturenu muškost. Obavijam noge oko njegovog struka i utapam se u grozničavom poljupcu. Mikijeve ruke mi prelaze preko leđa, hvataju me ispod zadnjice, provlače mi se kroz kosu i na tren „oluja” prestaje više ne mogu da izdržim. Skidam mu majicu. Prelazim prstima preko njegovih grudi. Otkopčavam dugme, zatim i rajfešlus farmerki i tek ovlaš prelazim preko njegove nabrekle kite kroz pamučni donji veš.

Pogledom prelazim preko vlažne tačke koja se širi na mestu gde mu vrh kurca dodiruje tkaninu i mojim stomakom prostruji drhtaj. Dok obavija ruke oko mog struka, izmičem se da skinem svoju majicu i helanke.


Jebali smo se na podu, On preko mene grickao mi je nabrekle bradavice, dok je prstima trljao moju uzavrelju  pičkicu. Stenjala sam jako glasno grickala mu uvce , a onda je uzeo okrenuo me I polunaguzio. Voleo je puno tu pozu.  Nabio mi ga je kao rasni pastuv u pičkicu , zarivao se jako I brzo dok mi je telo podrhtavalo, vadio ga je I ubadao. Namerno je promšio u toku punog jeka pičkicu I zario mi ga bez upozorenja u moju guzu. Vrisnula  sam od bola, pokušala da se izmigoljim ispod njega,ali on je samo držao kurac u mojoj guzi I šaptao mi da se smirim I  opustim.   Nastavio je nežno, lagano da sam se topila I uživala u sltkoj boli, dok su njegovi nemirni prsti lutali po unutrasnjosti moje pičkice. Ubrzo sam svršila tresući se. Izvadio ga je I poprskao svuda po mom telu najviše po faci I sisama. Uzbudjivalo me je to sto me je posle svu polizao onako musavu čak I pičkicu I još jedan orgazam pod njegovim jezikom. Ostali smo još dugo na tepihu, topli, raščupani i crvenih obraza kao da smo tinejdžeri koji su upravo skinuli nevinost.

On je posle toga ubrzo otišao I znala sam…ko zna kada će ponovo banuti onako iznenadno i ko zna još koliko dugo ćemo se ovako vrteti u krug…

https://www.phonedate.org/