GRUPNJAK

GRUPNJAK

Vec duže vreme  me naprosto progone razni snovi i perverzne maštarije. Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Ipak, pre skoro mesec dana priznala sam svojoj najboljoj prijateljici Ivani svoje snove. Rekla sam joj kako želim jedan pravi grupnjak. Priznala sam kako bi jedine ženske u tom grupnjaku bile nas dve.Za divno čudo ona je to prihvatila bez iznenadjenja, kao nesto sto je sasvim normalno.
Pitanje je bilo kako skupiti tolike muškarce oko sebe želela sam oh bar 7icu.
– Da pokušamo da se organizujemo možda će biti nešto od toga! – reče mi Ivana,
Nastavili smo razgovor kao da ničta nije bilo, popiei smo kaficu, a onda sam krenula kući.
Nakon par dana sam pozvala Ivanu.
-Zdravo, šta ima novo? – upitah je.
– Bice nešto. Dodji kod mene sutra oko 22 časa – rece staloženo.
Ivana je inace živela sama pa smo mogli da orgijamo cele noći. Bila sam jako uzbudjena i pri samoj pomisli na toliko kurčeva sam ovlažila.
Čitav dan sam se sredjivala i birala šta da obučem. ujedno sam izbrijala picu. Izabrala sam najkurvinskiji veš koji sam našla. Sve je bilo kurvinjski čipkasto. Ponela sam još jednu bluzu i minić jer sam se setila da mnogo od onoga što imam na sebi može biti iscepano.Sve sam stavila u malu kožnu torbicu. Tačno u 22 časa sam bila kod Ivane.Kod nje su već bila 2 momka.
U prvi mah sam se razočarala jer sam želela pravi grupnjak a ne 1 na1.
-Da popijemo nešto, da se opustimo dok stigne ostatak društva-rekla je Ivana.
Krevet je vec bio raspremljen.
– Može- odgovorih i uzeh flašu votke.Dobro sam otpila, otprilike 2 dcl. Za deset minuta sam bila pripita i vlažna od isčekivanja.
Tada je stigao i ostatak društva i pomislih taman na vreme.
Raširila sam noge i počela da se diram. Kao da su samo to čekali
počeli su da se skidaju, a ja sam odmeravala njihove nabrekle kurčine. Ubrzo su sva petorica bili goli. Jedan me je uhvatio za mišice i počeo da me gura ka krevetu. To me je stvarno palilo. Ivana je već bila na krevetu čekajući me sa  raširenim nogama. Tada me je drugi zgrabio za kosu i bacio na krevet. Jedan me je držao za ruke, a drugi je bio kod mojih nogu.Nabili su mi glavu u njeno medjunozje i rekli liži mala da bude vlažna kao tvoja uspaljena pičkica brzo ćes se navići i uživati!
Uživala sam zaista. Kako sam se zarila u njeno medjunožje tako sam bila nagužena i osetila kurčinu u svojoj mokroj pičkici. Preostala dvojica su me držali za guzove dok im je Ivana na smenu pušila i nadrkavala kurčine .Jedan je već svršavao po njenim sisama pružila sam ruku da pokupim spermu, želela sam da osetim ukus. Kada sam stavila dva prsta u usta osetila sam glavić na svom čmaru kako polako nadire dok mi drugi gura prste u pičku koja je vec bila na ivici vrhunca .Čim sam osetlia glavić,  svršila sam.
– Jebuljo, ti si mi prava pičketina hocu da te punim!-  i napunio me je. Na njegovo mesto je došao drugi. Bilo mi je divno, onako goloj, prepuštenoj na milost i nemilost tolikim kurčevima. Mogli su sa mojim telom raditi šta im je volja. Poslednji je vrištao i tucao tako jako I ubrzano das u mi se noge tresle, celo telo mi se lomilo! Ivana I ja samo se na završnici ljubile i jahale po jedan kurac u pički,i po jedan u dupetu dok su nas ostali lupali po faci kurčinama i pušile im  naizmenično.. Sve jače su  nas tucali, Ivana je jauknula od bola kada je jedan kurati naboo u dupe jako I bez uvoda. On je i dalje cepao ne obazirući se. Kada je pukao, uvalio ga je drugi.Redjali su se svi naizmenično cepali nam rupe  I kidali bez pardona. Bile smo prave pravcate porno jebacice!

 U toku noći su obrnuli jos par krugova.Pred zoru su otišli a mi smo ostale izjebane polu mrtve od tolikih kurčeva.
Bile smo u isti mah zadovoljne i shvatile da nam je malo po jedan kurac, da je orgazmično najjače kada su sve rupe popunjene!

Posle tog dogadjanja postale smo prave svingerice I redovno posećivale sving party skupove I mogu samo reći da  smo tamo doživele najlepše  seksualne trenutke.

https://www.phonedate.org/