GOSPODARICA

GOSPODARICA

Ćao,  zovem se Marija i radim u privatnoj kompaniji.  Kao i u svim privatnim kompanijama bila sam prezatrpana poslom i obavezama, pa je tako bilo i tog dana kada sam sasvim slučajno  zatekla vlasnicu kompanije u seksualnoj akciji. Prvo sam bila šokirana, pa zgranuta, a posle…. javile su se neke druge pobude….

Posle završetka radnog vremena u žurbi da što pre stignem kući, jer su moji trebali doći na večeru, zaboravila sam ugovor koji je trebao biti gotov za sutradan.  Kada sam završila sa mojima, i ispratila ih, užurbano sam krenula ka kompaniji. Saobraćaj je bio gust pa mi je trebalo više od pola sata da stignem. Pozdravila sam se  sa obezbedjenjem na ulazu i krenula na sprat. Na spratu se nalazila luksuzna kancelarija sva u staklu koja je pripadala vlasnici kompanije, i jos  četiri manje , medju kojima je bila i moja.

Svetlo i to prigušeno gorelo je u kancelariji vlasnice, pa sam se iskreno zapitala šta ona radi tamo toliko kasno. Inače, to je bila žena odsečna, puna sebe, stroga, zapovedna. Držala je disciplinu i nije imala pardona, jezik joj je bio oštriji od zmijinog. Molila sam boga neprimetno da prodjem i tiho se uputila pored njene kancelarije. Ali prizor dok sam navirivala da vidim jel tu ostaće mi zauvek urezan u sećanju.  Ona u crnom lateks odelu sa bičem u ruci i ispred nje četvoronoske klečući Moma, šef kadrovske službe sa nekom psećom kožnom ogrlicom oko vrata i lancem čiji je kraj ona držala u ruci. Moma je lajao kao pas, dok ga je šibala onim bičem po dupetu. Sklonila sam se u stranu da me ne bi primetili skroz preneražena i zaprepašćena! Čula sam je kako vice Momi: „ Hajde kujo, glancaj mi lak na noktima!“, a Moma je poslušno lizao njene nožne prste i glancao nokte na njima jezikom dok je sedala zavaljena u fotelji i pušila cigaretu.  Grubo mu je nabila sve prste u usta skoro pa pola pete dok je on balavio i crveneo onako vezan četvoronoške pred njom. Druga noga je bila na Mominoj glavi, gledala sam kako čupa prstima njegovu kovrdzavu kosu i naredjuje“ Kujice sisaj!“ A onda jako cimnula petu i izvukla iz Mominih usta, a on je ponavljao „Av, av gospodarice koja je Vaša sledeća zapovest?“ Raširila je noge i prebacila preko naslona fotelje. Tada sam videla da na njenom lateks odelu ima rupa oko pičke i na dupetu.  Naredila mu je: „ POLIZI JE!“ Moma je kereći izvukao jezik i počeo da liže njenu pičku isto kao kad ker liže kost.  Rukom mu je držala glavu vučući ga za kosu.   Stenjala je ,izvijala se na onoj fotelji, stezala ga nogama oko vrata i šibala po ledjima, a Moma  je ponizno lizao pičku  grcajući se u njoj.  Po prvi put sam videla da žena piša dok svršava. Morkaća je prelivala preko cele Momine face,  a on je halapljivo jurio njen mlaz i gutao. Koliko mi je bilo gadno, toliko je delovalo i uzbudljivo da žena drži kontrolu i moć nad muškarcem,da joj se toliko povinuje.  Opalila je Momi par šamara onako svom mokrom  unela mu se u facu i rekla: „ Ti si dobra, poslušna kujica Dzeki,  /valjda je mislila na psa/ a on je plezio jezikom i radosno lajo av, av. Opalila mu je još jedan šamar, a onda se naguzla u fotelji. Šljapnula se po guzovima i počela da zviždi Momi kao kad se doziva kera. Moma je kelknuo na noge i glava mu je završila izmedju njeniih guzova. „ Operi kujice jezikom moj usrani, usmrdeli čmar!“, ponavljala je dok je moma  celom dužinom jezika glancao rupicu na njenom dupetu.

Počelo je u meni da raste neko uzbudjenje, da mi vlaži pičkica od svih ovih prizora, zavukla sam ruku u gaćice i počela dirati pičkicu dok sam ih gledala.  Stavio je ruke kao šape na oba njena guza i vrhom jezika boo njen čmar, sisao ga, glancao dok je ona uživala.  A onda se ritnula nogama i oborila Momu na zemlju. Moma je ostao nepomično da leži na skupocenom tepihu. Uspravila se , šibnula bičem o pod, a zatim nožnim prstima počela kliziti po Mominim butinama, štipajuci ih da su se crvenele. Došla je do njegovih jaja i igrala se sa njima kao sa klikerima. Gledala sam kako palcem nožnim kruži po glaviću Mominog nabreklog kurca, A onda ga je vrhom stopala pritisla da se prilepio za deo ispod pupka.“ Tvoj kurac je mali pseći kurčić, ti nisi muškarac , ti si kuja! Kaži  GOSPODARICE , JA IMAM KURčIĆ KAO PUDLICA!“ Moma je ponavljao poslušno ,ne mrdajući sa poda.   Ja sam užurbano trljala pičkicu osećajući da ću svršiti svakog momenta od ovog fatalnog prizora koji me je palio sve više i više, gledajući sirotog Momu kako ćutke  leži na podu dok mu pritiska stopalom ceo kurac o stomak, a drugim stoji na njegovim grudima.  Kako ga je samo snažno gazila po stomaku, dok mu je kurac bio spljošten ispod pupka , prstima mu je čupala kožicu ,štipala bradavice, a onda sela dupetom na njegove grudi i zarila kandze  u Momine bradavice. Celo telo mu je bilo modro od štipanja  i bičevanja. Dok je sedala na njegovom stomaku, drkala mu je kurac  tako jako, da je Moma ubrzo svršio po njenoj šaci. Tada je ustala, šibnula Momu po kurcu i nabila mu šaku umazanu spermom u usta. Ja sam svršila od uzbudjenja, pogubila se od ovakvog prizora! „ Liži dzukelo , sisaj svoju smrdljivu spermu!“  Kada je i to Moma poslušno obavio, ponovo je sela u fotelju, prekrstila noge , zapalila cigaretu, a moma je dopuzao do nje. Pomazila ga je po kosi uz komentar: „ Dobra kuca!“, a on joj se umiljkivao oko nogu.  Ustala je , uputila se ka toaletu, a ja sam se sakrila iza  kopira čučnula i ćutala jedno petnaest minuta. Ona se nije vratila, a čula sam samo Momu kako se oblači i odlazi.

Brzo sam pokupila ugovor za koji sam i dosla i izjurila iz kompanije.  Bila sam crvena u licu, pomešanih osećaja, ali jako uzbudjena. Za tren mi je prošlo kroz glavu da i ja mogu biti nečija gospodarica.  I znate šta? Pripremam se, a moja poslušna kuca… naćiću ga i dresirati!