SEKS U KABINETU

SEKS U KABINETU

Bila sam prsrećna kada sam upisala fakultet koji sam zelela. Studije prava  je bio moj san. I jedna sam medju najboljima. Dosta truda i odricanja su nosile dobre ocene, ali zaista kad želite da budete medju najboljim nisšta ne pada teško.

U  trećoj godini smo dobili novog profesora. Zvali smo ga Apolon, jer je ziata bio nebeski lep! Savršeno telo, uredan, nasmejan, a zubi beli kao biseri, a tek kako je  mirišljav! Sve devojke bi se okrenule za njim kad bi prošao holom.  Iskreno, meni je bilo jako neprijatno u njegovoj blizini, čak mi je u prvo vreme delovao jako nadobudno, tako da sam stvorila neku averziju prema njemu. Očigledno je i on to osećao.

Jednog dana me je pozvao kod njega u kabinet radi neke konsultacije. Otišla sam , pozdravili smo se i delovao je bas prijatno i učtivo, stalno je imao taj osmeh zavodnika koji je naprosto bio očaravajuci. Trudila sam se da ne buljim u njega i da se ponašam krajnje profesionalno. Dok je pričao i hodao kabinetom, odjednom se stvorio iza mene i spustio ruke na moja ramena. Prošaputao je: Koleginice, čini mi se da ste jako napeti.” A ja sam ostala skamnenjena I više nego napeta u njegovoj blizini, pri njegovom dodiru.  Ruke su počele sve prisnije da mi klize po telu sve do  mojih grudi a onda je nastavio: “  Priznaj da me želis!” Skamenjena i zbunjena samo sam ćutala, a pičkica mi je vlažila od njegovih dodira, jako sam uzdahnula i ne znam kako ali našli smo se na stolu, on izmedju mojih nogu.  Neka neopisiva strast se probudila u meni, ljubili smo se divljački dok sam njegove ruke osećala ispod moje majice koju je skinuo, otkopcao mi brus i počeo grickati moje bradavice.  Njegov tvrdi kurac masirao je moju pičkicu preko pantalona. Počeo ih je otkopčavati i za tren oka bili smo goli. Uhvatila sam ga za kurac i počela mu nadrkavati , kada mi je naredio da budem nevaljala devojčica i da se spustim dole da mu posisam kurac. Poslušno sam  kleknula dok me je jebao jako u usta. Činilo mi se da mi drma krajnike. Balavila sam, tresla se od uzbudjenja, izvadio ga je i počeo me lupati kurcem po obrazima, jako me je bolelo, pa sam mu rekla da prestane. A on me je zgrabio  podigao me i naguzio preko stola. Šaputao je: Bićeš moja poslušna devojčica , jesi li razumela?”, samo sam klimnula glavom potvrdno.  Uzbudjivala me je još više njegova grubost. Uzeo je tanki prutić, činilo mi se da je plastike i  počeo me šibati po guzovima. Jauknula sam , ali mi je rekao ako budem glasna da ce me šibati još jače. Izludela sam od uzbudjenja, oduvek sam potajno želela da budem kažnjena devojčica. 

Raširio mi je noge još jače i opalio šakom po pički da je sva bridela, jako mi stisnuvši sise. Cupo mi je bradavice, dok je svoj kurac ubacio naglo u pičku i počeo me divljački jebati  da sam noktima grebala o sto! Terao me je da ponavljam da sam njegova poslušna devojčica i da ću udovoljiti njegovim željama.  Dok me je jebao u pičku rastvorio je moje guzove I nabio srednjak u čmar vrteo po njemu vadio ga i nabijao da sam poželela da vrištim od slatkog uzbudjenja i onog napaljivog bola! Nisam mogla da izdržim svršila sam  tresući se grozničavo. Opalio me je opet po dupetu onim tankim prutićem i prekorno mi  rekao da mi nije naredio da svršim i da ću  za kaznu biti u dupe jebana! Izvadio je kurc  iz pičke i nabio ga u dupe bez ikakvog uvoda samo tako naglo tresnuvši jajima o moju pičku.  Cela utroba mi se cepala takav sam osećaj imala, dok ga je vadio iznova nabadao.  Njegov ubrzan ritam  slutio je da će svršiti svakog trena. Što je bio blizi kraju to je bio sve grublji. Pičku mi je svo vreme samarao dok me jebao u dupe, jako me vukao za kosu. A onda  je izvadio kurac i naredio da otvorim usta. Otvorila sam, dok sam ga gledala kako ga nadrkava i pušta spermu po mojoj faci I jeziku . Morala sam sve da poližem kao poslušna kučikica.  Ceo kurac I jaja sam morala da mu operem u ustima a sušio ih je izmedju mojih sisa.  Posle svega dok sam još klečala gola na podu samo se okrenuo zakopčao košulju i pantalone, seo u fotelju I rekao: “ Možes da ideš, završili smo sa konsultacijama.”

Ovo je bio moj najčudniji, najuzbudljiviji I najbolji seks u životu! Kresnuo me j e jos par puta i svako je nastavio svojim putem.  Kasnije sam čula da  voli grube igrice i da ih cesto  upražnjava i sa drugim studentkinjama. I mogu samo reći da sam sigurna da su i one uživale kao ja, jer je osećaj neverovatan.

https://www.phonedate.org/