SVASTIKA I CRNO VINO

SVASTIKA I CRNO VINO

Supruga i ja samo se tog dana užurbano spremali  kako bismo stigli na  večeru uoči Božića kod tazbine. Mrzeo sam ići tamo, ali iz neke pristojnosti I zato što sam jako cenio tasta nisam mogao naći nekog naročitog izgovora za izostanak.

Te večeri, kod njih, bili smo supruga, ja, naša mala deca, tast, tašta, svastika I njen novi dečko. Kao i za svaku proslavu ,tašta se pokazala u najboljem svetlu  što se tiče menija. U suštini vece je počelo prijatno, opušteno, uz ćaskanje. Svastika je prednjačila ,jer je uvek bila spektakularna,šaljiva, domišljata i ponekad zaježljiva. Njen novi dečko činio se jako stidljivo, povučeno, bio je tih i koliko sam razumeo predavao je istoriju. Otac mu je bio neki budza  na položaju, a majka doktorica. Sve u svemu on i svastika su bili dva različita sveta. No, veče je odmicalo, lepo se popilo. Tast se hvalio novom berbom groždja i novom turom vina koje je čuvao u podrumu. Ponudio me je da pogledm u podrumu i pošao da mi pokaže, medjutim svastika je  insistirala da me ona odvede do podruma, kako reče sijalica pregorela pa da osvetli mobilnim telefonom.

Dok smo silazili niz stepenice do podruma gledao sam njene guzove koji su vrckali osvetljeni mojim mobilnim. Bila je jebozovna riba, prava mala nagazna mina! Stigli smo do bačvi sa vinom, okrenula se i rekla: “ E pa to je to , hoćes da probaš zete?“ Rekao sam da hoću. Naguzila se preko bačve tobože da dohvati bokal,a njene crne čipkane tangice su sevnule ispod ioanko prekratke haljinice.Iako mi je bila svastika, i mrtvom bi se digla kita kad pogleda to dupence, a kamo li  meni!

Okrenula se, nasula bokal sa vinom, a onda na moje veliko zaprepašćenje i jos veće uzbudjenje posula je vino preko odgoljenog dekoltea! Pogledala me je izazovno, seksi, jebozovno dok je lizal a usne i rekla: „ Hoćes li ga probati?“ Prišao sam uhvatio je za bok a drugom rukom strgao bratelice tanke sa haljinice i poceo halapljivo i neobuzdano da ližem njene sise natopljene vinom. Bila je sisata, prava muzara sa napućenim bradavicama koje su bile purpurne od vina! Uhvatila me je za kurac  i počela da ga mazi dok sam joj zadizao haljinicu i trljao pičku sklonivsi gaćice na stranu.  Sela je na bačvu i polevala pičkicu vinom dok sam ja svlačio užurbano svoje pantalone, raširila nogice da je zevnula natopljena pičkica. Bez pardona, odmah, divljački sam joj sjurio kurac u pičku i počeo jebati dok me je držala za guzove i tiho stenjala. Zakucavao sam je tako jako da se čuo samo tapat jaja o njenu pičku.  Tresla se kao nedojebana zečica, svršavala dok sam je drmao kurcem , a i ja sam se jedva suzdržavao! Tresnuo sam kurac jos nekoliko puta jako u njenu pičku i izvadio ga počeo nadrkavati da ispustim spermu, a ona je kleknula isplazila jezik kao prava kučka. Tapkao sam kurac o njen jezik, a kada sam počeo puštati spermu nabio sam joj ga ceo u usta i počeo treskati i puniti njeno grlo spemom. Imala je dobar stisak cčnilo mi se da je i zadnju kap sperme isisala iz njega. Oblizala se kao zadovoljna cica maca i prokomentarisala: „Zete, ja bolji kurac nisam imala u pički do sada“. Poljubili smo se i obukli i krenuli nazad.

Kada smo  usli u dnevni boravak, tast je prokomentarisao  jesm li se napio pa sam se toliko zadržao, ja sam se smejao  uverljivo, a ona je prokomentarisala da sam morao probati iz svake bačve po bokal vina. Veče je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo. Ona je sela pored svog dečka, a ja pored svoje žene. Dugo smo ostali budni u veseloj atmosfri. Posle te noći, još nekoliko puta smo se kresnuli, sve dok nije otišla za Kipar, gde i danas radi, živi i gde je konačno našla svoje bračno gnezdo.

https://www.phonedate.org/