FITNES TRENER

FITNES TRENER

Zovem se Nina i imam 26 godina. Imam dečka već 2 godine sa kojim se izuzetno dobro slažem. Volimo iste stvari, slušamo istu muziku, zajedno gledamo filmove… Jednom rečju, potpuno odgovaramo jedno drugom. Spremali smo se ove godine da idemo na more, i kao svaki normalan par odlučili par meseci pre toga da odemo u teretanu na”zatezanje”.

Poceli smo zajedno da vežbamo, međutim, meni su pojedine sprave bile preteške pa sam se odlučila za fitness klub. Moj dečko je nastavio da ide u teretanu, a ja sam pronašla dobar fitness klub koji mi je potpuno odgovarao. Zbog prirode posla mogla sam na vežbanje da idem jedino uveče, kada je treninge držao Ivan, mladi mišicavi momak mojih godina. Uz njegove instrukcije veoma brzo sam napredovala u vežbanju što me je zaista činilo srećnom. Guza mi je bila kao izvajana, a i sise su potpuno čvrsto stajale, sto se mom dečku najviše i sviđalo.

Jedno veče otišla sam kao i uvek na trening, međutim, bili smo samo Ivan i ja u klubu. Ja sam kao i uvek, pocela sa vežbama za guzu, kada mi je Ivan prišao i počeo da daje instrukcije da podižem nogu više. Osetila sam da je napor veći, ali sam nastavila jer sam znala da će to dati mnogo više efekta. Onda se desilo nešto neočvekivano: Ivan mi je pomilovao guzu i rekao da tako lepo dupe odavno nije video.

Kroz mene kao da je prošla neka struja, sva sam zadrhtala od njegovog dodira. On je ukapirao da sam “spremna” za takvo vežbanje, stao iza mene i rukama počeo da mesi moje sise. Bradavice su mi se odmah ukrutile od njegovog dodira, a onda sam na guzi osetila nešto tvrdo: njegov ukrućeni kurac! Ivan je jednom rukom nastavio da mi štipa bradavice, a drugu zavukao u moj šorc i napipao ulaz u moju vec vlažnu pičkicu. Malo mi je mazio klitoris, a zatim zavukao najpre jedan, a zatim dva prsta u mokru picu.

Ja sam kao omamljena mešala guzom i sve više se nabijala na njegov kolac koji je pretio da iscepa tkaninu šorca. Zatim sam se okrenula, a on mi je zabio jezik do grla, što sam ja jedva dočekala. I dalje mi je gurao prste u vlažnu pičku a ja sam počela da mu skidam majicu i milujem snažne, maljave grudi. Jednim pokretom skinuo me je golu, gricnuo već bolne bradavice i polegao po klupi, a jezikom zapalacao po mom vrelom međunozju. Mislila sam da ću eksplodirati, toliko me je dobro lizao. Onda smo promenili položaj, on je legao a ja sam mu polako skinula sorc.

Mmmmm, daj mi ga, hocu da ga posisam”, rekla sam dok sam mu skidala poslednji deo odeće, a onda sam uzviknula od zaprepašcenja i divljenja: “Auuu, jebote, koliki ti je kurac”! Pred očima mi je zaigrala džinovska kurčina prošarana venama, najduži i najdeblji kurac koji sam ikada videla. Pokušala sam da ga stavim u usta, ali nije išlo: bila su suvise mala za takvu ekstremno veliku batinu. Lizala sam mu glavić kao sladoled, jezikom širila rupicu na vrhu i rukom drkala koren njegove životinje. “Oooh, to, liži mi jaja”, zamumlao je Ivan, ja sam uhvatila usnama njegov ogroman testis i usisala ga celog.

Taaako, a sad cu te jebati”. Polako sam se popela na njega i samo vrhom pičke nasadila na tu ogromnu kurčinu koja mi je rastegla usmine do kraja. On je rukama mesio moje sise sto me je silovito uzbudilo, pa sam se počela nabijati na trofej sve više. Ogromna debela kurčina je do pola nestajala u mojoj pici, a ja sam sve brze jahala.”oooohhhh, kako je velik, nikada nisam jahala ovaakvog buzdovana, hocu da me jebes odpozadi”. Spustila sam se na kolena i rukama oslonila o pod, a raširila noge da  primim prelepi veliki kurac da me žestoko izjebe. Ivan je stao iza mene, uhvatio me rukama za kukove i silovito sjurio kurac pravo u moju guzu.

“Aaaaaahhhhhh, idiote jedan, aaaaaaaaahhhhh, iscepao si me, jjjjaaaaooo!” Zavrištala sam od bola jer mi ga je nabio pravo u nerazrađeno dupe, imala sam osećaj da me je skroz iscepao. Suze su mi potekle od bola, a on je nastavio da gura kao pomahnitao. “Rasturiću ti to kurvinsko dupe, više nikada nećeš moći da se jebeš sa manjim kurcem jer ces samo moj tražiti, napuniću ti to malo dupe spermom pa ce da poteče iz tebe”.

Mocna kurčina prosto je cepala moj šupak, ja sam i dalje vrištala od bola, ali me je to polako palilo. Uskoro sam osetila kako se i sama nabijam na njegov kurac, bol je prešao u zadovoljstvo, pa sam počela da tražim da ga nabije jos jače: “Tucaj me tom prekrasnom kurčinom, moj dečko ima upola manji kurac od tvog, jebi me u dupe kao najveću drolju, od sada sam samo tvoja”.

To je i njega žestoko popalilo, nabio ga je jos 2-3 puta i onda počeo svojim crevom da prska po mojim ledjima. I ja sam pocela žestoko da svršavam, celo telo mi se treslo od užitka dok su sokovi lili iz moje pizde kao vodoskok. Znala sam da posle takvog kurca neću moći više da uživam sa drugim, pa sam od tog dana redovno dolazila na “treninge” sa privatnim “uciteljem”- uskoro sam postala njegova lična “kobila” koja je jedva čekala da na nju naskoči mamutski, konjski kurac.