NEZABORAVNI GRUPNJAK

Skoro sam se preselila u novi grad radi posla, i sem nekolicine kolega I koleginica nisam toliko imala prijatelja. Jedino, neko sa kim sam se šalila i to u prolazu bio je doktor Dragan, tj. ginekolog koji je u blizini imao ordinaciju.

Upoznali smo se sasvim slučajno sudarivši se na ćosku.  Zatim sam jednom otišla kod njega na rutinski pregled, a ubrzo smo postali i prijatelji na fejsbuku. Tako je padala poneka poruka sa šalom u inboxu, kada bi se sreli znali smo zastati I ispričati se kao stari poznanici.

O njemu sam jako malo znala, pričalo se da je veliki zavodnik I da se nikad nije ženio, mada je meni delovao ozbiljno I pristojno. Voleo je da se šali, pričao jako dobre viceve, uvek je nekako bio kulturan i na nivou. Jednog dana me je čak pozvao na neku njegovu zabavu, gde je proslavljao  deset godina uspešnog rada ordinacije. Naravno, otišla sam.

Kada sam stiigla na zabavu bila sam poprilično iznenadjena shvativši da smo samo nas troje prisutni . Doktor, njegov kolega I ja. Ljubazno me je dočekao I smestio na kožnu ugaonu garnituru, ispred koje je pucketala vatra iz kamina.  Prijatna italijanska muzika činila je atmosferu jako veselom. Ponudio me je pićem, hladnim šampanjcem koji je stajao na stolu.Sedala sam u sredini izmedju njega I njegovog kolege. Bili su jako ljubazni, zasmejavali me. Časa po časa, piće je uzelo maha I uskoro smo svo troje bili blago pripiti.Osetila sam doktorovu i njegovog kolege šake na svojim butinama, i nisam se opirala,klizili su ka mojoj pičkici, dok su me dahom mazili sa obe strane vrata. Bila sam uzbudjena,pijana I željna sexa koji nisam imala poprilično dugo! Doktor je trljao klitoris ispod mojih mokrih tangica, dok je njegov kolega gurao prstiće u moju rupicu. Širila sam noge sve više , uzdisala I naizmenično se ljubila sa njima. Trljala sam im svojim prstićima kurčine preko pantalona I  lagano ih otkopčavala. Skinula su mi haljinu i gaćice, a ja njima pantalone. Svi smo bili goli na gomili što bi se reklo. Dok sam im drkala kurčine I mazila jaja svršila sam pod njihovim prstima koji su mi čackali pičkicu mazili nabrekle bradavice, šarali svuda po telu. Ahh kakva je to jak orgazam bio.  Doktor me je podigao I  rekao da okrenuta ledjima sednem na njegov kurac što sam i učinila mešajući svojim guzovima, zalivajući njegov kurac  vrelim sokovima iz pičke, dok je njegov kolega stajao naspram mene sa kurcem u mojim ustima. Ahh bio mu je veliki tvrd I sočan! Sisala sam mu ceo , jezikom palacala po njegovom glaviću dok sam se nabijala iz sve snage na docin kurac, koji mi je mesio I jako stezao sise, grizao po ramenima. Kolega me je uhvtio za glavu zategao kosu I počeo jako da me jebe u usta da mi drma krajnike svojom kurčinom dok su njegova jaja udarala jako po mojoj bradi. Balavila sam ko napaljena kučkica! Odjednom je izvadio kurac iz mojih usta, a doca zastao da me jebe i skinuo sa kurca, uhvatili su me za ruke I poveli u spavaću sobu.

Na velikom francuskom ležaju mazili smo se u sendviču, a onda sam se okrenula na bok. Kolega je bio iza mene, a doca ispred.  Osetila sam kako mi kolega nekom kremom podmazuje čmarcic  dok doca trlja kurac o moju pičku. Prvo mi ga je zaboo kolega tako jako I najednom držeci ruku preko mojih usta da ne vrištim,  guzovi su mi se skupili a čmarčić jako stegao oko njegovog kurca. Počeo je da me jebe u dupe stiskajući  moje sise a doca je brzo mlatarao kurcem po mojoj pički , vrhom glavića mazio klitoris. Ubrzo ga je i doca zaboo u pičku stavljajući moju nogu na njegov bok. Po prvi put u životu bila sam sa dva kurca u sebi! Činilo mi se da mi se celo telo kida od jačine kojom su me jebali. Kolega me je ljubio po pozadini vrata a doca u usta preplićući se njegovim jezikom sa mojim. Čula sam kako im se jaja sudaraju dok mi ritmično nabijaju kurčine u obe rupe do kraja. Grčila sam se, u naletima onog slatkog bola pokušala otrgnuti od njih ali su me stiskali i nisu mi dali da mrdnem što me je jos više uzbudjivalo. Osetila sam jak mlaz sperme kako mi puni dupe  i urlik svršavanja docinog kolege.  Izvadio ga je ustao i seo u fotelju naspram kreveta. Zapalio cigaretu i gledao docu na delu. I doca ga je izvadio iz pičke, naguzio me i nastavio jebati u dupe iz kojeg je curela kolegina sperma. Jednom rukom me je šibao po guzu, a drugu je zavukao i trljao moju vlažnu pičku.  Čulo se samo šljapkanje kurca u dupetu i po neki opaljen šamar po guzu i moje jako stenjanje. Kolega se približio mojim ustima i naredio da mu izglancam kurčinu posle jebanja.  Halapljivo sam lizla kurac i glancala mu jaja dok mi je doca punio dupe svojim naletom sperme. Curela je niz butane onako obe izmešane  dok je kurac cedio o moje guzove. Ubrzo su mi se našli i docin I kolegin kurac u ustima. Obojici sam polizala I izglancala posle seksa. Najveći užitak jeste bio, sem seksa, kada su dzentlmenski  polizali obe moje rupice I kada sam sa njihovih jezika svojim pokupila sve polizane sokove.

Zaspali smo iscrpljeni, zadovoljni u sendviču ja izmedju njih dvojice, zagrljeni. Spavali su na mojim sisama kao male bebe. Jutro je sa sobom donelo malo mamurluka, lepog osećaja I još većeg zadovoljstva kako u fotelji,  tako i pod tušem. Iskustvo koje ću pamtiti kao nešto najlepše i najorgazmičnije što sam u životu doživela!

https://www.phonedate.org/