SEX SA DRUGARICOM I MOJIM DEČKOM

Pre par meseci, dečko je pozvao mene i moju najbolju drugaricu kod njega kući, bio je sa svojim drugarom. Planirali smo da napravimo neku večericu, popijemo nešto. Bilo je super veče, pričali smo, pijuckali neki alkohol, slušali muziku.. Kad smo vec bili kod otprilike 3 flaše, drugarica i ja smo se već previše opustile, iz sprdnje smo počele da se ljubimo, moj dečko i njegov drugar su se oduševili, mada su se pravili fini.

Primetila sam da se mom dečku vec digao kuraac, posle par minuta, odvukao me je do kupatila, i bacio na kolena, zgrabila sam mu već ogromnu, tvrdu kurčinu, i progutala do kraja. Lizala sam mu jaja, drkala, bili smo prenapaljeni. Moja drugarica i njegov drug su bili u sobi, odjednom, drugarica je, pijana, počela da nam kuca na vrata i zeza nas, kao u fazonu šta radimo. Nisam prestajala da mu pušim, dok me nije isprskao po licu. Izašli smo iz kupatila i nastavili do kasno da blejimo. Posle nekoliko nedelja, dok sam se tucala sa dečkom, pomenuo mi je drugaricu. Rekao je kako smo trebali da je pustimo u kupatilo, da nas obe istuca.

Dok sam ga slušala, vlažila sam od uzbudjenja I filmova koji su mi se motali po glavi. Počeli smo da pričamo često o tome tokom seksa, ludela sam od pomisli na to, svršavala sam kao luda. Onda sam odlučila da mu spremim iznenadjenje 🙂 Pozvala sam drugaricu kod sebe, gledale smo neke filmove uz vino. Znala sam da će nas opustiti. Ležale smo zajedno u krevetu, skoro polugole i komentarisale film. U medjuvremenu sam poslala dečku poruku da dodje do mene, rekla sam mu da je otključano, da samo udje u moju sobu sa velikim kurcem, jer sam uzasno napaljena. Nas dve smo, vec pomalo pijane, odlučile da ugasimo film i pustimo pornice.

Već sam bila vlažna od pomisli da će je moj dečko večeras tucati. Ona se takodje napalila, i sve vreme mi se približavala i smeškala. Počela sam da je ljubim, nije se opirala, naprotiv, zavukla mi je ruku ispod majice, mazila mi je sise. Onda me je skinula i počela da me liže svuda, bila sam prenaljena. Gurnula sam joj prst u pičkicu i lizala je, bila je tako vlažna. Onda sam čula da neko otvara vrata, znala sam da je stigao. Nastavila sam da je ližem jako, vrištala je od zadovoljstva. Onda je u sobu ušao moj dečko. Mislim da mu se kita digla već na vratima, stajao je i gledao kako se nas dve ljubimo, već skroz gole. Polako ga je nadrkavao, bez reči.

Prišao nam je, sa kurcem koji samo što nije eksplodirao, pogledao me je i rekao tiho : Hvala ti, ljubavi , sa smesškom ? Pošele smo da mu ližemo kurac, sisale smo mu jaja, svi smo bili toliko napaljeni. Počeo je da je ljubi, ja sam sela sa strane i gledala, ljubio ju je po vratu, ona mu je drkala, lizao joj je sise, onda se spustio dole. Počeo je da joj liže pickicu, onda sam se ja približila i lizala mu jaja. Nadrkavala sam mu kitu, nabio joj ga je jako, do kraja, ona je vrištala od uzbudjenja, ja sam opet sela sa strane i drkala pičkicu. Navlačio ju je na kurac, i pričao joj kako ima dobru picu, kako mu se svidja da je razvaljuje.

Onda je okrenuo, i tucao je u dupe. Svršavala sam kao luda dok sam ih gledala. Onda je mene privukao i namestio pored nje, tucao je malo mene, malo nju. Ona ga je ljubila svuda, lizala, samo sam čekala kada će nas ispolivati spermom. Kleknule smo ispred njega, pušile mu jako, već je bio spreman da nas isprska. Prekrio nas je spermom, mislim da nikad nije tako dobro svršio. Planiramo da uskoro ponovimo, a možda se pridruži I drugarićin dečko…

https://www.phonedate.org/