ANALNI SEKS U MOJOJ KANCELARIJI

Oduvek sam bila vrela i strastvena zena, volela hot seks u bilo kom obliku. Sve sam gotovo probala, ali sam zelela da imam nesto uzbudljivo, rizicno. Rizicno u smislu da me neko uhvati sa ljubavnikom na delu. Jebanje na nekom javnom mestu me je uzbudjivalo toliko da sam mogla svrsiti.
Secam se, jednom me je moj prijatelj posetio u kancelariji gde sam radila. Bilo je vec skoro 17 casova, mnogi od zaposlenih vec su otisli, ali neki su iz administracije jos bili tu. Pricali smo malo i usli u seksi konverzaciju koja nas je obe napalila. Odjednom, obisao je oko mog radnog stola, nagnuo se i poceo me ljubiti,poceo je mekim poljupcima pa jacim i jacim, jezik duboko u mojim ustima delova je tako uzbudjujuce! Dok me je ljubio, milovao mi je grudi preko odece, cineci da ga zelim sve vise i vise.Pocela sam milovati njegov cvrsti, ispupceni kurac preko pantalona, sto je jos vise uzburkalo strasti.
Bez reci sam ustala i nagnula se nad stolom podignuvsi suknju gore, povukla sam gacice dole nudeci se njemu. Pogledao je prema zatvorenim vratima u mene. Na mom licu je stajala samo faca “mene nije briga ako neko udje”! Njegova kita je skoro pocepala pantalone, otkopcao ih je, spustio i otvorio moje guzove, sljapnuo me po njima da su se crveneli. Jako sam zastenjala ” Jebi me, rasturi me, hocu da me jebes u ovo moje socno dupe!” Razmakao mi je guzove i pljunuo po cmarcicu, zario srednjak lagano i poceo da vrti nagnuo se i ljubio me po vratu dok sam sve jace stenjala u ekstazi, saputao je “Znas koliki mi je i koliko mi je tvrd razvalicu te!” A onda je izvadio srednjak i prislonio glavic svoje tvrde kite, pocela sam da skupljamm i sirim rupicu stezem guzove, ali mi ga je on naglo nabio tako jako da sam vristala!Da bi me utisao stavio mi je srednjak u usta da sisam dok je njegova tako velika i socna kita parala unutrasnjost mog dupeta.Kada sam se malo opustila uhvatio me je za sise gnjecio bradavice, dok je kurac sve jace i jace dublje razvaljivao moju guzu. Spustao se prstima sve nize i nize klizio njima po mom stomaku do moje pickice trljao klitoris dok sam osecala njegova jaja kako sve zesce biju o moju guzu. Jebao me je divlje, strasno i neobuzdano. Sama pomisao da su vrata otkljucana i da neko moze da udje jos vise me je uzbudjivala! Osetila sam kako prska svoju vrelu spermu u moju guzu kako pusta veliki mlaz, tresao ga je tako jako da su mi kolena klecala. Kada je zavrsio okrenula sam se i sela na radni sto, rasirila noge, a njega gurnula u moju radnu fotelju. Znao je da treba da mi polize pickiu pa je poceo kao pravi rasni pit bul da je sisa lize, nabija jezik duboko u rupicu!Eksplodirala sam, tresla sam se, stenjala tako jako i vrisnula dok je nastavljao iako sam dozivela orgazam da mi sisa klitoris. Cula sam da su se vrata odskrinula, preko stola i sa njegovom facom izmedju mojih butina pogledala sam preko stola i ugledala zajapurenog kolegu kako nepomicno stoji na poluodskrinutim vratima. Promucao je ” Izvinite koleginice, mislio sam da se nesto desilo, vristali ste.” Zatvorio je vrata sa knedlom u grlu, a ja sam po prvi put u zivotu se osecala ispunjeno, srecno i zadovoljno.
Sledeceg dana na poslu pozvala sam kolegu u kancelariju… ostatak dogadjaja…neka ostane slatka i uzbudljiva tajna….

https://www.phonedate.org/