HOTLAJN HOROSKOP

OVAN

Kakva je žena u krevetu
Na seks gleda više kao na fizičko zadovoljstvo nego kao na nešto iz ljubavnih romana. Ako vam je dosadno u životu i želite da znate kako je to kada vas neko tretira kao parče mesa – pokušajte da se spetljate s ovčicom na jednu noć. Nestaće i pre nego što se probudite i neće se sećati vašeg imena sledećeg puta kad se sretnete. Ima dozu perverznosti u svojoj ličnosti tako da nemojte da se preplašite kada počne da priča prljavo. Ona je prava žena, samo je pitanje jeste li vi dovoljno muško da izađete na kraj sa jednom ovčicom.

Najbolji pristup
Ovan vlada glavom pa je provlačenje prstiju kroz kosu najbolji način da ovaj vatreni znak izludi od požude. Poljupci i grickanje po licu su takođe sjajna predigra za Ovna.

BIK

Kakva je žena u krevetu
Nenadmašno masira, a još bolje… Ona seks pretvara u umetnost vođenja ljubavi. Već i poljupcem može naterati muškarca da sv*ši, njen dodir je nežan i senzualan. Kada je raspoložena, nezasita je i može da vodi ljubav satima, danima, nedeljama.

Najbolji pristup
Nema ništa što je Biku ili ženi Biku draže nego poljupci u vrat. Upravo tim delom tela vlada ovaj zemljani znak. Nežno milovanje i senzualni klizeći poljupci po čitavom vratu u nekoliko sekundi učiniće da Bik uzdiše od požude.

BLIZANCI

Kakva je žena u krevetu
Nju više zanima intelekt nego same genitalije. Ako je ne privlači nečiji um teško da je i seks može potpuno zadovoljiti. Ne spada u najvernije znakove Zodijaka, jer uvek traga za nečim novim. Često menja partnere, sklona je aferama za jednu noć i seksu na najneobičnijim mestima. Takođe, mnoge imaju i biseksualne sklonosti, a zbog želje za raznolikostima upravo je Bliznakinje najlakše nagovoriti na seks utroje.

Najbolji pristup
Osim dvosmislenih poruka i verbalnih igrica, koncentrišite se na ramena i ruke, koja su pod zaštitom ovog vazdušnog znaka. Poljupci, pokoji nežan ugriz i milovanje od ramena do ruku te sisanje prstiju zaintrigiraće svakog pravog Blizanca.

RAK

Kakva je žena u krevetu
Zrači seksepilom i ženstvenošću i stvorena je za parenje. Osvojićete je poljupcima i komplimentima, šaputanjima i sličnim nežnostima.

Najbolji pristup
Rak vlada grudima pa će u milovanju uživati čak i muškarci ovog znaka. Ali kod žena morate biti pažljivi i početi sa nežnim milovanjem i dugom predigrom. Kod muškaraca je stvar sasvim suprotna – odmah pređite na stvar, zgrabite ga i pokažite mu koliko ga želite. Grebite ga po grudima i pritiskajte uz sebe.

LAV

Kakva je žena u krevetu
Ona je elegantna i seksi čak i ako se ne trudi. Muškarci je obožavaju, a to ona jako dobro zna. Stalno se igra mačke i miša te izaziva poštovanje. U krevetu je prava divlja mačka koja će većinu muškaraca malo i preplašiti. Obožava sirove strasti i samo je pitanje da li partner može da je prati.

Najbolji pristup
Lavovi su velike mačke. A osim toga, ovaj vatreni znak je vladar leđa pa ćete ih najbolje napaliti ako ih prvo senzualno masirate, a potom grebete po leđima. A ako ste u krevetu s Lavicom, gotovo je sigurno da će na vašim leđima ostati dokaz strastvene noći.

DEVICA

Kakva je žena u krevetu
Marljiva je i pazi na izgled, a još više na to kakav utisak ostavlja, ali duboko u sebi mašta o nečem prljavom i strastvenom. Iza hladne spoljašnosti krije se romantičarka koja mašta o savršenom ljubavniku. Prilično je nesigurna pa joj je potreban partner koji je obožava kako bi oslobodila veliku strast koju skriva iza pragmatične ljušture.

Najbolji pristup
Devica ima izrazito osetljiv stomak, kojim ovaj znak i vlada. Ako želite da se Devica topi u vašim rukama, ljubite je i milujte posebno od pupka naniže.

VAGA

Kakva je žena u krevetu
Jedina fundamentalna razlika između muške i ženske Vage je u onome što im je između nogu. Vaga želi snažnog muškaraca koji je razume i shvata njenu potrebu za individualnošću i slobodom. Rođeni je esteta i ne podnosi podrigivanje, puštanje vetrova ili bilo kakve vulgarnosti. Partner Vage mora da bude kao i ona – besprekorno doteran. Kako neverovatno dobro manipulišu drugima, proverite kad čujete njene uzdahe – možda samo glumi.

Najbolji pristup
Erogene zone ovog vazdušnog znaka su donji deo leđa i guza pa svaki put kad imate priliku stisnite i milujte im zadnjicu. Kad se ljubite, zavucite ruku ispod majice i milujte im donji deo leđa, odozgo prema dole. Malo koji znak toliko voli analni seks kao Vaga.

ŠKORPIJA

Kakva je žena u krevetu
Možda deluje kao tiha i povučena, ali u krevetu to svakako nije. Ona je divlja žena i to ne zver nego mašina. Ali jedina stvar koja je opasnija od osvete Škorpiona je osveta Škorpije. Uzmite u obzir i to da ne mari previše za društvene norma pa će bez problema napraviti scenu. Ne pričajte o drugim ženama, niti se pravite da vas je teško osvojiti. U toj igri ne možete pobediti, barem ne sa Škoprijom.

Najbolji pristup
Škorpija je vladar genitalija. Time je sve rečeno. Druga opcija, kada bi trebalo da se izdvoje erogene zone, jednostavno bi nabrojali sve delove tela. Ukratko, Škorpiju ne treba previše paliti. Ako nešto želi, to će vam i reći, a vi samo molite Boga da ćete moći da pratite tempo.

STRELAC

Kakva je žena u krevetu
Žena Strelac može da bude i te kako teške naravi. Često menja mišljenje, brutalno je iskrena a istovremeno je preosetljiva i svaka sitnica može da je uvredi. Pustolovna je u krevetu, ali iz istog razloga nije najverniji znak Zodijaka, posebno ako njene potrebe nisu zadovoljene. U seksu je neverovatno otvorena, ali svoja prava osećanja skriva kao zmija noge. Ali ni slučajno nemojte vi da krijete svoja, jer ona traži nekog kome može potpuno da veruje. Možda se čini nepravedno, ali to je samo jedna od osobina zbog koje će veza sa ženom Strelcem biti najuzbudljivija.

Najbolji pristup
Ovaj vatreni znak vlada kukovima i butinama i to su im najosetljivije zone. Masirajte, ljubite, stiskajte… Bez straha pitajte svog Strelca šta voli i da li mu odgovora to što radite jer će vam rado odgovoriti. Vole prirodu i svež vazduh pa će ih oduševiti seks u šumi ili na plaži.

JARAC

Kakva je žena u krevetu
Ona je snažna, samopouzdana i voli da vodi igru. Tvrd je orah, ali jednom kad je pridobijete i uđete u njen svet postaje prava maza. Možda neće previše eksperimentisati i misionarska poza joj je najdraža, ali kako biste sprečili rutinu menjajte mesta.

Najbolji pristup
Seksualno, Jarčevi su najukočeniji znak Zodijaka pa je potrebno mnogo truda kako biste ga opustili. Ali isplati se. Jarac vlada kolenima i listovima pa se posvetite tim delovima tela. Posebno će ga izludeti poljupci i milovanja zadnje strane kolena.

VODOLIJA

Kakva je žena u krevetu
Želi ljubavnika koji će biti iskren i otvoren prema njoj, ali dok ga ne nađe zadovoljiće se i s drugima. Ljubav i istinska emotivna povezanost je pomalo plaši, jer voli čvrsto da kontroliše svoja osećanja. Zato mnogima deluje kao komunikativna i vesela, ali hladna i distancirana. Ali kad pronađe pravog, spremna je za pustolovine.

Najbolji pristup
Za početak, treba da zainteresujete njegov um seksi porukama ili erotskim filmom, jer najveća erogena zona Vodolije je mozak. Vodoliju treba nežno dodirivati po listovima, a potom ta ista mesta ljubite i dodirujte jezikom. Ovaj znak vlada zglobovima pa njima posvetite posebnu pažnju.

RIBE

Kakva je žena u krevetu
Njoj treba romantika. Želi nekoga ko će joj šaputati slatke besmislice na uvo, želi male poklone i želi princa na belom konju. Ali neka vas to ne zavara – kada je u pitanju seks, ona ne pristje na rutinu.

Najbolji način
Ovaj vodeni znak vlada stopalima pa je lagana, mirisna kupka i masaža stopala najbolja predigra. Po mogućnosti, masirajte stopala dok su još u vodi. Potom ih dobro namažite uljem, posebno deo između prstiju – to će ih dovesti do ludila.