ČVRSTO I BRZO

Rekla mi je mnogo stvari jutros. Rekla mi je da moram biti stroži. Rekla je da se previše lako predajem. Da sam bio simpatican; previše pristojan, cak. Cak mi je rekla da nikad ne mogu dovoljno brzo smisliti prave reci. I potpuno je jasno stavila do znanja da ako ne budem malo tvrdi i brži, necu dobiti nikakav grant za istraživanje ukoliko ne budem, papa receno, ne ja.

Takode je rekla da su moje ideje odlicne. Da sam dobar grafter. Da niko nije tako temeljit kao ja. Niko nije tako jak i podržavajuci clan tima. I niko ne zaslužuje grant za istraživanje više od mene. I, na kraju, da niko ne veruje u mene kao ona.

„Iscrpljen je. On je to uradio sinoc. Citao je izvore do ranijih sati. Ne bi prestao bez obzira koliko sam ga ja nagovarao da ga okrene i malo odspava. Tada je rano stigao na univerzitet sa dosta vremena u ruci. Mora da je slomljen; bilo je teško jutro. Kad smo se vratili, otišao je da se istušira, ali nije se ni skinuo da se skine. Evo ga u tri popodne, brzo spava. Ali, po njegovoj zasluzi, stvarno je išao za to. Nikad ga nisam videla da govori tako jasno i samouvereno. Nikada ga nisam video toliko snažnog, tako asertivnog i toliko kontrolisanog. Nikad ga nisam video toliko srecnog kada su ga na kraju pozvali i rekli da je grant odobrena.

Sa mnom je vec godinu dana. Bila nam je proslava prošlog meseca. Izašli smo na obrok. Bilo je divno. Vratili smo se posle i vodili ljubav na tako nežan, nežan nacin. Baš kao i uvek. Bilo je prelepo i bilo je brižno i pitao me šta želim svaki korak dalje, uvek proveravajuci da li radi ono što radi za mene. Stalno me je pitao gde želim da me se dodirne. Bilo je tako … njega. Pa mi. Ali nije baš bilo vruce. Nije bilo oštroumno. Uvek je previše voljan da obaveže i radi upravo ono što želim. Uvek sam ja taj koji izbacuje stvari i bilo bi dobro da je jednom, samo jednom, preuzeo glavnu ulogu. “

Obukla se za tu priliku. Primetio sam to pre nego što smo napustili stan. Obukla je carape i taj cipkasti šljokica od slonovace za koji zna da je jedan od mojih omiljenih Ako sam iskrena, samo je malo uska za njene neverovatne grudi, ali nikad joj se nisam usudio reci. Ali svida mi se kad se cvrsto povuce preko njenog poprsja i ispod nje možeš samo razabrati bradavice. I trenutno izgleda dobro u tome sa svojim tenom. Voli da leži na suncu. Secam se tog praznika prošle godine – tada smo se sreli – kada sam s njom razgovarao na plaži. Bila je topless. Samo sam morao da zakljucim razgovor sa njom. Trebalo mi je puno guze za nekoga poput mene. Mislim da je moja prica pokazivala svoju zahvalnost previse kroz moje trupce dok smo razgovarali. Sada ima još obimniji ten: naš balkon baš i nije zanemaren.

Provukla je ruku kroz moju dok smo šetali univerzitetom. Obicno to ne radi. Mi se obicno držimo za ruke. Ni ona nije mnogo pricala. Obicno je takva caskica. Možda mi je davala malo prostora za glavu – znala je koliko sam nervozna. Moram biti potpuno iskren i ovo je stvarno objektivna procena – izgledala je krvavo vruce i osecao sam se dobro kad smo ušli u predavacki teatar, a pete su joj sa sigurnošcu najavljivale prisustvo. Primjetio sam kako par ploca prati nju ocima dok je sjedala blizu prednjeg dijela.

„Uzbudice ga ustajanjem. Probudicu ga na najukusniji erotski nacin koji mogu smisliti. Zaslužio je poslasticu. Tako se lagano popnem na krevet, nadajuci se da ce ostati spavati. Natežuci ga pocinjem trljati svoju golu picku gore i dolje po donjem vešu u nadi da cu njegovu muškost privesti u erekciju. Volim kad mu je teško. Ima naj fantasticniji penis: daleko duži i deblji nego što biste pomislili za tako nježnog, skromnog momka. Daleko je veci od svih mojih prethodnih ljubavnika. Da budem iskren, kad sam ga prvi put video nakon povratka sa plaže u Francuskoj pomislio sam – ne mogu to da podnesem, prevelik je!

Možda je velik, ali je takode vrlo nežan. Uvek proverava sa mnom svaki naš potez kad imamo seks. Mislim da je svestan koliko je velik. Ako promenimo položaj, uvek postoji: „Je li to u redu?“ Sladak je takav. I nikada se ne hvali velicinom svog kuraca. Kad sam jednom bio na zabavi, on je postao jarko crven i stvarno se prekrstio sa mnom.

Njena toplina me probudi. Skinuo sam se, ali evo, bila je povrh mene, trljajuci svoju picku o moje medunožje. Mislim da ne nosi nikakve patike, sigurna sam da mogu da osetim njene usne kroz donji veš. Zaista želim da vodim ljubav s njom. Želim jebeno slaviti. Ja sam uradio to. Uradio sam ono što je rekla. Bila sam smela, asertivna, u kontroli. Dobio sam krvavi grant! A sada je želim na neki nacin, kao nikada do sada. Želim je jebati samo jace i samo dodir brže.

Treba joj biti na ledima. Tako cemo poceti. Pa je prebacim tamo i uhvatim je za oko. Osjecam da mi to govori svojim pogledom – nad tobom, ja sam tvoj. Bože, nadam se da to znaci. Posegnem za njenom pickom i pocnem ga bolovati i osecam kako se pocne baviti mojim ubodom. Moj penis pocinje da se gura uz pamuk donjeg veša; Osecam kako joj se prorez pocinje navlažiti. Ali bolje je da je stvarno mokra, pa odgurnem prste od njenog utora i stavim ih u usta. Nikada se nisam osecao dovoljno samopouzdano da to ucinim. A jebi ih, liže ih, degustirajuci sebe, i ostavlja dovoljno pljuvacke na njima da dodatno podmazuju usne.

„On kontroliše. On mi jebeno govori šta da radim. Upravo me je natjerao da kušam sokove iz picke.! I sada samo želim da mu predam svaki delic svog tela. Moja guza, sise, noge, lice, picka. Sve što je moje je njegovo. Klizi svoja trupa dolje i oslobada svog slavno tvrdog clana. Ali što pre to ucini, onda gurne prst u mene i posegne za mojim G mestom. Nisam ni znao da je svestan da ga imam! Na njegov dodir moja leda se ukrucuju i stisnem mu prst zahvalno zahvaljujuci svom karlicnom dnu. U redu, pa ako ce on pomeriti granice i pokazati mi nešto novo, tako sam i ja. Skidam šlic i prebacim glavu ka njegovoj sada sjajnoj erekciji i odnesem mu obilne žlezde u usta .

Obožava udarce. Ne, više od toga. U potpunosti ih obožava. A sada cu ga odvesti daleko, daleko dublje nego ikad ranije. Nikad se ranije nisam usudio to uciniti s njim. Ali pretpostavljam da ako ispravno dišem i ispravim kut, možda bih mogao to da podnesem. Sve to. Prstima mu stisnem kuglice i gurnem usta niz njegovo vratilo. Zaustavljam se tamo gde se uvek zaustavim – nekoliko centimetara dole – tada odem i nastavim dok usne ne dodirnu njegove testise. “

Ne daje mi samo puhacki posao. Prokleto me duboko grli! Nikad ne stavlja usne toliko dolje na moj penis. Ovo je raj. A sada curi gore-dolje, premazavajuci moj kurac slinom. Blista se od klizavosti. Moram joj dati znak da je ovo jebeno velicanstveno, pa pocnem ponovo prstom da joj prstnem. Znam da je voli kad je masturbiram.

Vraca mi se ukusnim potezom. Kombinuje zaplet sa zgloba dok me pumpa dok trlja kacigu o jezik. A sada pocinje da se igra i sa mojim lopticama i sisa ih. Želim da se pridružim, pa ih držim zajedno, a ona ih oboje uzima u usta.

„On je moj gospodar i on postavlja pravila. Pretpostavljam da je njegovo ono što sam stvarno želeo, ali toga ranije nisam bio svestan. Udario me je po guzi nekoliko puta, a zatim mi pingovao vešalice. Osmijeh se zahvaljujem, podsticuci ga da krene dalje.

Uhvaca me za znak i cvrsto me okrece. Brzo trlja moj klitoris ravnom donjom stranom prstiju, dok ih istovremeno trci gore-dolje po frenumu. Ovo je tako jebeno sjajno. On uspostavlja kontakt sa obe naše najosetljivije tacke istovremeno. Osjecam da se stvrdnjava i on prestaje trljati rukom i gura penis duboko u mene. Da ga nastavim gurnuti ruku pod njega da mu protrljam loptice. “

Stavlja mi nogu preko ramena, što ce me pustiti dublje nego ikad prije. Mislim da sam tu dominantnu ulogu stekao ispravno. Ona voli to. Pa, možda bih u potpunosti odigrao ulogu i uhvatim je za kosu. Cujem prigušen „Oh, da“, kliznu joj iz usta što me podstice da i ja držim grlo. Potpuno mi se predala. Meni! Bože volim je. Moram je poljubiti.

Ona je neverovatna. Uvek je bila neverovatna, ali posebno sada. Upravo ovde sa mnom danas popodne. I Bože, moram li da je sperma? Prevrnem je na stomak i ona mi predstavlja svoje fantasticno dupe. Vidim tu tetovažu i liže je odostraga. Ok, to je to. Idem po to. Guracu se preko ivice.

„Drži mi kosu u konju u poslednjem trenutku prevlasti. Volim ga i pustila sam ga da me ima. Pumpa me i osecam kako mu kurac lupa. Nekoliko je sekundi udaljen od cumminga, pa se povlaci i želi da doživi orgazam preko mene. Svida mi se što sam vidio kako mi se probija po koži: beli protiv tena. Ali – nije baš potrošen – i sa poslednjim trenucima tvrdoce ponovo mi ulazi.

 

https://www.phonedate.org/